Deventer Post - Waardig Einde Voor Aurelia  Aurelia Brouwers 2018

Aurelia Brouwers 2018

Posted on

aurelia brouwers 7 Grote Beneden kamer Design Tips
Hebt u een enorme, koud, verspild kelder onder uw huis? Als u, dit is een geweldige kunnen schakelen die plaats in iets spannende en in sommige gevallen zelfs vrijmaken meer ruimte boven. Beneden kamer ontwerp ideeën zo goed als u wilt laten. De grotere u uw verbeelding, hoe beter ideeën zult denk aan. Hier zijn 7 tijd onderzocht kelder ideeën dat kan toevoegen aan uw thuis en maken dit een spannende locatie te live :

Aureliabrouwerscda (@aureliabrouwers) | Twitter  Aurelia Brouwers 2018

Aureliabrouwerscda (@aureliabrouwers) | Twitter Aurelia Brouwers 2018 by pbs.twimg.com

1) kelder Home Theater – Of misschien net een grote TV plaats als u kiest. Met al de proliferatie van redelijk geprijsde FLATSCREEN platte wordt weergegeven nu. Dit kelder patroon aanpak behoort tot de meest populaire. In het geval dat u zet de kelder rechtsaf een film/TV ruimte kunt maken grote luidsprekers en een fantastische film ontmoeting wanneer u wens. Het kan ook bespaart u geld op film tickets!

2) kelder training kamer – More and more mensen zullen kopen volgen molens, pond wordt ingesteld, en elliptische machines en wat beter plaats naar hen dwingen dan in de kelder. Uitvoeren van de gebied mooi naast jezelf de eigen privé gym!

3) kelder Workshop – hebt u genoeg licht en deur ruimte om dingen in-en uitchecken, een kelder workshop misschien wel recht voor u. Werken uw kelder binnen de koude koude maanden zou een veel mooier binnen die cool garage.

4) kelder Pub / Entertainment kamer — als u geen voldoende ruimte naar vermaken boven, kun je overwegen verschuiven de partij beneden. Dit is echt een geweldig idee voor sommige kleinere eigenschappen. aurelia brouwers Als je kunt plaats in een tiny keuken binnen de kelder en sommige plezier meubels u bent klaar om te feesten!

Aurelia (29) Koos Voor Euthanasie: "elke Ademhaling Was Een  Aurelia Brouwers 2018

Aurelia (29) Koos Voor Euthanasie: "elke Ademhaling Was Een Aurelia Brouwers 2018 by www.rtllatenight.nl

5) kelder Bedrijf kantoor – Een groot aantal mensen nodig hebben om te werken thuis in hedendaagse moderne universe en verplaatsen het Bureau op de begane grond aan de kelder is een geweldige dacht dat om te scheiden werken van spelen. Maken van een kelder werkplek ook opent omhoog een slaapkamer of misschien de den waarin de kantoor was.

6) Beneden kamer spel kamer – Besteden een zwembad tabel of een pingpong Bureau samen met een grote TV en je hebt jezelf een spel kamer voor iedereen om van te genieten. Het toevoegen van een flipperkast zullen zeker toevoegen aan de voelen van de spel kamer!

7) gast Kamer – Switch uw kelder in de gasten slaapkamer en vrije omhoog een woonkamer boven door uzelf. Dit zal werken het beste als de beneden kamer heeft een badkamer en een douche zeker.

Deventer Post - Waardig Einde Voor Aurelia  Aurelia Brouwers 2018

Deventer Post – Waardig Einde Voor Aurelia Aurelia Brouwers 2018 by pubblestorage.blob.core.windows.net

Dit zijn zijn slechts enkele van de kelder ideeën kunt u gebruik maken te maken de kelder in een kamer waarmee in plaats van een die gewoon zit er lege aurelia brouwers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *